Vriend van de Stichting

Wordt Vriend van Stichting Mirrewinterhoornbloazers Ol’nzel

We zijn er trots op dat onze blazers van St. Mirrewinterhoornbloazers Ol’nzel tijdens de adventsperiode de traditie willen uitdragen. De groep bestaat uit mannen en vrouwen en jongens en meisjes in de leeftijd van 6 tot 86 jaar en ouder.

Om de traditie te kunnen waarborgen zijn we op zoek naar Vrienden die ons een warm hart toedragen en onze traditie willen ondersteunen door middel van een financiële bijdrage. Vrienden van de Oldenzaalse blazers betalen een minimum bijdrage van € 40,- per jaar voor particulieren en € 200,– per jaar voor bedrijven. Dankzij deze bijdrage kan de St. Mirrewinterhoornbloazers Ol’nzel de traditie van de midwinterhoorn laten voortbestaan. Dat doen wij door het blazen op de midwinterhoorn tijdens de Advent, het geven van een laagdrempelige cursus midwinterhoorn maken, het leren blazen en het geven van les op de basisscholen over onder meer de historie van de hoorn. Ook verzorgen wij cursussen om op traditionele wijze je eigen midwinterhoorn te bouwen in onze locatie ’t Schöpke.

Uw voordeel:

Als Vriend steunt u ons waardoor we het unieke karakter van het midwinterhoornblazen kunnen behouden.

Als Vriend bent u van harte welkom op onze midwinterhoornwandeltocht op de 1e zondag van de Advent.

Als Vriend bent u van harte welkom op 21 december in de Plechelmus Basiliek tijdens de Zonnewende.

Als Vriend bent u van harte welkom op de laatste dag (Drie Koningen) dat we mogen blazen in de tuin van het Palthe Huis.

Als vriend bent u van harte welkom voor een uniek kijkje in onze locatie waar de midwinterhoorns worden gemaakt.

Als vriend kunt u, indien gewenst, naamsvermelding krijgen op het Vriendenbord in onze locatie en op onze website www.midwinterhoornoldenzaal.nl.

Geïnteresseerd? Mail naar vriend@midwinterhoornoldenzaal.nl