Blazersaanvraag

Gebruikt u dit formulier als u een blaasaanvraag wilt doen aan Stichting Mirrewinterhoornbloazers Ol’nzel.
Probeer de gevraagde informatie zo duidelijk en compleet mogelijk aan te geven. Verzend het formulier door onder op de pagina op “Verstuur” te drukken. U krijgt vervolgens een bevestiging van uw aanvraag en wij plannen deze in.

Door het grote aantal aanvragen in korte tijd verzoeken wij u onze agenda in de gaten te houden daar wij niet altijd 1 op 1 kunnen communiceren over blaasaanvragen. Gebruik de agenda a.u.b. als uw leidraad of uw aanvraag correct is verwerkt en afgehandeld.
Uiteraard kunt u als u vragen heeft contact met ons opnemen.

Toelichting
Begin december wordt de blaaslijst definitief daar we dan pas een volledig beeld van alle aanvragen hebben en de beschikbaarheid van onze blazers weten. Houd u hier a.u.b. rekening mee in het communiceren met het secretariaat. Wij kunnen u voor begin december geen toezeggingen doen. Ga er echter wel van uit dat we altijd proberen uw aanvraag te accommoderen. Valt uw verzoek buiten de blaasagenda dan wordt u op de hoogte gebracht.

Graag alle velden van het formulier voorzien van de gevraagde informatie zodat de aanvraag correct kan worden behandelen.

Sluiting blaasaanvragen is per 1 December van dit jaar.  (Ivm de hoeveelheid aanmeldingen is het helaas voor dit seizoen niet meer mogelijk om een aanvraag in te sturen.)